ALGEMENE VOORWAARDEN

HOE WERK IK

Super leuk dat je me gevonden hebt en interesse hebt in mijn werk, uiteraard maak ik ook graag zo’n grote, kleurrijke illustratie voor jou! Hier is hoe ik dit aanpak:

FASE 1- De Aanvraag

Waarschijnlijk heb je een muur, ruimte, voertuig dat wel wat kleur kan gebruiken. Om een prijs te kunnen geven vooraf, heb ik graag een zo’n compleet mogelijk beeld van je object en je wensen. Daarom vraag ik je het volgende aan te leveren:

– Maten van de locatie of type object
– Foto’s van de locatie of type object
– Wat spreekt je aan: thema, kleuren, onderwerp
– Wat is de deadline
– Je gegevens, Naam. Bedrijfsnaam, adres en mail gegevens
– Overige zaken: wil je er logo’s of iets dergelijks in verwerkt hebben

Ik maak een offerte zodat je weet waar je aan toe bent, Ik splits deze op in schets, ontwerp en uitvoering/plaatsing. De prijzen per onderdeel zijn bindend en kunnen per afgerond onderdeel gefactureerd worden. [ bij tussentijds annuleren van de opdracht behoud ik het recht te facturen tot en met de fase waarin we werken]

FASE 2- Schets

Voordat ik een illustratie volledig uitwerk maak ik een schets + kleurpallet. Hier zit altijd 1 feedback/ aanpassingsronde bij de prijs in. Meerdere aanpassingen gaan op nacalculatie.
In de volgende fase ga ik de elementen, indeling en vormgeving definitief uitwerken. Dit is dus het moment om deze punten te beoordelen. Kijk dus goed of dit naar wens is.
Op basis van de schets en offerte bepaal je of we ervoor gaan.

FASE 3- Ontwerp

Yes! Ik heb je ‘GO’ gekregen voor de opdracht. We hebben helder voor de bril welke kant we op gaan met het design en ik kan artistiek mijn vleugels uitslaan. Deze fase is het meest bewerkelijk en ik stop hier al mijn aandacht in.
Ook hier is er altijd 1 feedback moment bij de prijs inbegrepen om de puntjes op de i te krijgen. Aanvullende aanpassingen gaan op nacalculatie.

FASE 4 – De uitvoering / Plaatsing

De dag waar je op gewacht hebt, en ik stiekem ook natuurlijk. Of het nu gaat om een handgeschilderd artwork of een digitaal getekend design dit is het leukste moment!

Bij digitaal werk zie je in de ontwerpfase al hoe het resultaat gaat worden. Op aanvraag kan ik vaak voorzien in een proefdruk of samples van het gebruikte materiaal.

Ga ik meer ambachtelijk te werk met latex, spuitbus en verfstiften? Dan kunnen er verschillen ontstaan. Met de hand vervaardigt artwork heeft zijn charmes omdat ik hier meer op gevoel werk. Maar altijd met de sfeer en uitstraling van het ontwerp en in lijn met mijn eerdere werk zoals je kan zien in mijn Portfolio.

Mochten er nog vragen zijn? Please ask! Ik licht mijn manier van werken graag telefonisch toe. Hopelijk kunnen we binnenkort met trots proosten op het eindresultaat, ik kijk erna uit.

BETALING

Betalingen geschiede 50% voor aanvang van de werkzaamheden. De overige 50% dient binnen 14 dagen na oplevering te zijn voldaan. Uitzonderingen uitsluitend per schriftelijk overleg.

COPYRIGHT

Op de door ons gemaakte designs en artworks rust auteursrecht. Foto’s van het productieproces als wel het eindresultaat blijven ons eigendom en blijft beschikbaar voor eigen promotie op social media, website en drukwerk. Het is niet toegestaan bovenstaand benoemde beelden te hergebruiken, al dan niet aangepast. Mits anders schriftelijk overeengekomen.