Biografie

Altijd enthousiast en gedreven, Praktische vakkennis in combinatie met creativiteit maken dat ik altijd een passende oplossing kan bedenken / creëren op het gebied van interieur en illustratie.

Jeroen geboren 1981 te Tilburg groeide op in een omgeving waar hij veel begrip en ondersteuning vond voor zijn creativiteit. Liefde voor vormgeving en kleur zat er al vroeg in. Op het voortgezet onderwijs genoot hij extra aanvullende vakken in expressie, vormgeving en tekenen. Op het St. Lucas in Boxtel kreeg hij de vakkennis en liefde voor grafische vormgeving bij gebracht.

Gefascineerd door typografie ontstond ook de passie voor graffiti en de vrijheid van deze kunstvorm. Al waren het niet perse de letters alleen die hem het meest aanspraken. Hij zag vooral de kracht in de combinatie van beeld en tekst. Dit heeft tijdens en naast zijn carrière als vormgever in loondienst altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn visuele uitingen.

Tegenwoordig werkt Jeroen bij voorkeur illustratief / decoratief als aanvulling op interieurs in handgeschilderd als wel grootformaat printwerk. In zijn eigen onmiskenbare eigenwijze stijl zoekt hij de balans tussen beeld en tekst, waarin  hij liefde voor verschillende media en technieken samenbrengt tot een sprekend geheel. Zorgvuldig gekozen kleurschema’s en tot in detail uitgewerkt artwork kenmerken zijn stijl.

It’s not about seeing the bigger picture, It’s about creating it!

[ FOTO: ARENDWIERSMA.NL ]