ILLUSTRATIES – DIGITAAL TEKENEN

MIJN WERK

In een wereld vol digitaal gemak en een overvloed aan stockmateriaal, is gek genoeg, nog nooit zoveel vraag en bewondering geweest voor authentiek illustratiewerk. Hippe conceptstores kiezen voor lekkere losse handlettering, Barbieren presenteren zich met hand geschilderde signpainting en grote merken verwerken geschetste illustraties in hun verpakkingen.

Zet jezelf of onderneming ook opvallend in de markt, en breng je product of huisstijl getekend naar buiten. Geeft het extra stijl, kleur en dat ambachtelijke handgemaakte gevoel. Laat het beeld het woord doen!

In mijn werk combineer ik juist dat handgemaakte met het gemak van digitaal tekenen en AI [artificial intelligence] Ik werk mijn ideeen uit op mijn teken-app: Procreate op de iPad. En combineer dit met collage-techniek met computer gegenereerd beeld of stockfoto’s.

Best of both worlds.

HOE IK WERK

STAP 1 STUUR FOTO’S

Stuur me foto’s van de muur of het voertuig dat je gedaan wil hebben. Niet een soort gelijke situatie, muur, auto of oude foto. Maar zoals het is zodra wij eraan gaan werken. Dan kan ik gelijk zien waar we mee te maken hebben en kan ik het beste adviseren over de mogelijkheden.

Heb je eerder iets vets gezien qua design. Of ben je helemaal verliefd op die ene kleur? Stuur ons ook daar de voorbeelden/ foto’s van dan weten we waar je naartoe wil.

STAP 2 RICHTPRIJS / OFFERTE

Op basis van het bovenstaande krijg je van ons de vrijblijvende richtprijs / offerte. Afhankelijk van de aanvraag kan ik , indien nodig, hier een eerste mock-up / schets bij geven ter verduidelijking. Deze is vaak van 1 zijkant of 1 muur ingetekend en bedoel ik ter indicatie of als “praatplaatje”.

Wil je een verder uitgewerkte ontwerpschets van alle kanten, of aanpassingen aan je eerste schets dan gaat dit in overleg en bespreken we eventueele kosten / voorwaarden

STAP 3 OPDRACHT

Ben je okay met de prijs, en heb je er vertrouwen in dat ik ook voor jou iets te geks kan maken. Dan geef je me opdracht en ga ik echt aan het werk voor je ! Aanpassingen op de mock-up / schets pakken we uiteraard ook door na het geven van de opdracht.

Bij het verstrekken van de opdracht hanteer ik  50% aanbetaling voor tijd die ik besteed aan het design en inkoop materiaal.

STAP 4 DESIGN

Ik ga aan de slag om een top ontwerp voor je te maken, in de offerte spreken we een aantal correctie -rondes af. De prijs is daarop gebaseerd. Mochten er meer aanpassingen nodig zijn? Geen probleem!, meerwerk gaat op nacalculatie a € 75,- excl. BTW per uur. Maar altijd in overleg!

Controleer het ontwerp goed op opmaak en spelling. Geef je feedback in 1 overzicht zodat we alles in 1 aanpassingsronde kunnen meepakken. Dit werkt voor mij prettig en het bespaard je de kosten voor meerwerk. Als alles akkoord is kunnen we gaan plannen. 

STAP 5 PLANNING

Yes! Het ontwerp is helemaal naar wens en we kunnen de uitvoering gaan inplannen. Voor een gemiddelde wrap hebben we je auto 2 tot 3 werkdagen nodig een naadloos behang brengen we vaak binnen 1 dag aan! . Je brengt je auto 1 dag van tevoren, vrij van vuil, stof, glascoating of wax. Deze kan binnen goed drogen / acclimatiseren voor de dag erna. Voor muren: Zorg dat deze glad is, voorzien van voorstrijk en goed bereikbaar voor de montage.

STAP 6 OPLEVERING

Het is zover, eindelijk ga je de wrap of het ontwerp echt op je auto of muur zien! Nice! Samen checken we het eindresultaat. Mochten er nog vragen zijn dan leggen we graag alles uit.

De 50% rest-betaling mag je gelijk doen in de shop [ geen PIN aanwezig] , maar bij voorkeur per bank, binnen 7 dagen zoals afgesproken in offerte / factuur.