ABC OLIE – TILBURG

Duurzame inrichting met een knipoog naar het verleden

Afgelopen weken heb ik samen met mijn zus Karlijn van de Wier gewerkt aan een mooi interieurproject in opdracht van GRAAFFWERK interieur & architectuur voor ABC Olie

In een complete make-over waarbij retro en modern erg mooi samenkomen was de vraag aan ons ons de visuals te ontwerpen en te plaatsen. Waaronder een verweerd [emaille-look] paneel van 125 x 200 cm! Wat een echte eye-catcher is in het trappenhuis!

Ook de handgetekende illustraties van Karlijn van de Wier kregen een hoofdrol in het interieur van GRAAFFWERK interieur & architectuur van ABC Tankstations – ABC Olie. We hebben alle textiel-visuals uitgevoerd met een vilt-binnenvoering zodat het de ruimte’s dempt en het niet meer galmt [ foto 2 ]

ABC olie is aan het vernieuwen, en niet alleen de looks van het hoofdkantoor, alles is gemaakt van duurzame materialen en met energie zuinige oplossingen. Wat een mooie werkplek!

De visuals die wij plaatste herinneren nog aan vroegere tijden van steenkool en olie, een leuke terugblik in [bijna] 100 jaar ABC. Gefeliciteerd alvast met het jubileum en jullie nieuwe uitstraling!

[ Artwork & Fotografie –  Karlijn & Jeroen van de Wier – i.o.v. Graaffwerk – i.s.m. FM multitechnology ]