Adventure Camper schildering

Zelfbouw campers zijn momenteel hot! je kan alles naar je eigen wens invullen. En bedrijven als CrazyCampers.nl bieden kant en klare items aan als keukenblokjes en hefdaken dit je naar wens kan plaatsen. Een ander groot voor deel is dat je de kosten in de hand kan houden. Bij zo’n project hoort natuurlijk ook een persoonlijk uiterlijk. binnenin custom = buitenkant ook custom.

Al 20 jaar schilder ik campers op wens van de klant en compleet in mijn eigen handschrift. Een stijl die vaak naadloos aansluit bij het gevoel van vrijheid, avontuur en cultuur. Voor Rein en Margriet maakte ik dit design. Er zitten veel persoonlijke elementen in; De vogel uit een tattoo, Bossen uit hun avonturen in Oostenrijk en Zwitserland en besneeuwde bergtoppen die staan voor hun hobby skiën.

Na de eerst schets [ zie foto 2+3 ] die ik intekende in de foto’s van hun camperbus waren we er al snel uit, dit moest hem worden! Hier zie je gelijk wat je kan verwachten. Ik schilder de schets zo goedmogelijk na op je canper, auto of muur. Hierin probeer ik vooral de sfeer en uitstraling te vangen. En guess what? Ook dit keer weer blije klanten! met een grote grijns vertrokken ze op een regenachtige dag terug naar Amsterdam. Ze wilde die dag nog graag wat intimmeren… De camper moest af, maar dat komt vast goed met al het enthousiasme. Veel plezier en veilige kilometers Rein en Margriet!