– NFC TAGGED –

ARTPANEL – TOXIC JUNGLE

ABOUT THE ARTWORK

Guided by the shades of the night.
Erupted by adrenaline,
Living wild with momentum,
Passionate about its color splendor.

Inspired by an abundant floran and faunal world,
Amazed by its diversity.
In ode to every form existing,
I search for exquisite beauty.

Fly with me, when I come to get you,
Limitless creation is our journey.
Fantasy-fueled on a high,
Break’n through. Time to shine…

ABOUT THE ARTIST

Jeroen*

dat ben ik: Grafisch ontwerper, Carwrapper, Artiest….zelf vind ik XL Illustrator het meest passend. Ik kleed grote oppervlakten artistiek/ verrassend aan. Een opvallende gevel, stylish lobby of visueel knallen op een evenement: ik zorg voor de tofste decoratie. Maar ook je complete auto, grote muur in huis of een ander groot oppervlak? Daag me gerust uit!

MEDIA

Mijn middelen vinden hun oorsprong in mijn verleden als graffiti-artist, reclame ontwerper / carwrapper. Hout, kunststof, verf of wrapvinyl kenmerken mijn werk. Daarmee plaats ik me al snel onder het kopje mixed media.

MY WORK

Ik lever een verrassend ontwerp met kleur en detail en verzorg de uitvoering tot in de puntjes. Ook als die puntjes pas op 20 meter hoog zitten. Mijn stijl herken je aan grafische vlakken, stoere composities, levendige kleuren, brushes, spetters en prachtig gedetailleerd lijnwerk. Elementen uit de graffiti en tattoo-wereld, maar ook de surfcultuur en natuurlijke elementen boeien me enorm en zie je terug in mijn artwork.

In mijn werk zoek ik graag contrast op, zowel in onderwerp als kleurgebruik. Het versterkt elkaar enorm. Ik zoek de uiterste op binnen het kleurenspectrum daar ligt mijn passie, het moet op je afkomen, je grijpen, iets met je doen.

Enjoy! www.jeroenvandewier.nl

SPECS

  • For sale @ Islandgallery Den Haag 
  • Edition 1/1
  • Freeform: c.a. 630 mm x 850 mm
  • Digital hand drawn design
  • Mixed media: painted and wrapped wood / Acrylic Plate
  • Price: € 0000,- [ Op aanvraag ]