BerryWorld Mixed Media Muurschildering

Zoals jullie al weten pak ik soms ook klussen op met mijn getalenteerde zus Karlijn van de Wier. Of in dit geval andersom. Karlijn is doorgaans van de ingetogen en “vieze” kleurtjes. Toen ze de aanvraag kreeg voor een knallende kleurrijke muurschildering voor de kantine van BerryWorld, Belde ze dus gelijk naar mij.

De muur moest een mix worden van onze stijlen. Maar waarom ook geen mix van technieken? Samen hebben we veel in huis en we besloten ook de manier waarop dit beeld tot stand komt op te bouwen uit: grote vlakken verven met Latex, Custom muurstickers van fruit met daarop weer handgetekende outlines van fruit. Mixed media heet dit ook wel in vaktermen.

Wat een goed idee was dat zeg. Al tijdens het maken kregen we veel positieve reacties op het werk wat de medewerkers voor hun ogen zagen ontstaan. De volle kleuren waren ook gelijk een match met de stoeltjes.

Al met al een echte eye-catcher geworden in het interieur van dit moderne bedrijf in Made. Dit zijn klanten zoals we ze het liefste hebben. niet bang voor een experiment en het volste vertrouwen in mij en mijn zus. Als beloning kregen ze dit uniek artwork op de muur. Smakelijk eten en tot de volgende opdracht 😉