WELCOME TO THE JUNGLE

Ahmed en Scott van by Ami – Den Haag wisten mij ook dit keer weer te vinden met eigenlijk weer dezelfde vraag. We willen de meest instagrammable hotspot van Den Haag worden. Wil je ons daarmee helpen. Inmiddels wisten ze al dat ik hier voor voor wilde gaan dus wederom carte blanche!

Met ruim 200 m2 aan custom ontworpen naadloos behang / wallcovering en muurstickers. toverde we dit grijze hok om tot een ware kleuren Jungle.

Op iedere plek zie je weer nieuwe dingen, er zijn 3 werelden. Bij binnenkomst van de Bistro kom je in de dag-wereld. een Groene jungle met kleurrijke vogels en kikkers. je komt ogen te kort!

Verder naar achter in de zaak loop je de nacht-wereld in. De zon gaat onder en lichtgevende kleine oogjes kijken je aan. Als je dan nog verder verdwaalt verder deze fantasie wereld in, dan duik je in een kleurrijke onderwaterwereld met koraal, vissen en schildpadden.

Als  je vervolgens even wil bijkomen van deze visueele aanval op je netvliesjes. Dan kom je ook op het toilet bedrogen uit. Alsof je de hemel inloopt pakken de wolken om je heen samen en verwelkomen tropische vogels je met opgewekt fluiten.

Kortom, ben je opzoek naar een toffe avond uit, en wil je dat de gerechten er net zo uit zien als het interieur. reserveer dan een plekje in dit Jeroen-museum…. en verras jezelf!

[ PHOTO CREDITS: Horecainbeeld.nl]

TEAM UP

Uiteraard kan ik dit nooit allemaal in mijn eentje in een maand klaarspelen, gelukkig is er naast ons team van Wrapfanatics, een mooi team van vakbekwame mensen die ieder zijn eigen deel op zich heeft genomen. Omdat ik zo trots ben op deze mensen vind ik dat ieder ook zijn credits verdient voor dit mooie project:

De inrichting ,planning en styling komt bij Pauline van studiodebruyn.nl vandaan. Een groot deel van het interieur wordt ook bepaald door de mooie meubels van kaja.nl Bedankt ook Rob voor je goede planning, mooie stoffen en het meedenken.

De Kroonluchters werden verzorgd door niemand minder dan mijn eigen vader die ook enorm creatief is met techniek. leovandewier.nl leuk om ook hier weer samen te kunnen werken.

In totaal zijn er ook 10 custom epoxy tafels gegoten met een creatieve twist van Esther. Mijn illustraties zitten onder een mooie gladde laag epoxy van woodshopegmond.nl  in deze laag zitten echte veren, glitters en cameleon-kleuren die je steeds meer gaan opvallen als je lekker aan het eten bent.

Wat ook naadloos aansluit op mijn illustraties is de bloemenpracht van zomersbloemen.nl, Maurice en ik hebben onze kleuren op elkaar aangepast om de thema werelden nog meer te laten spreken. Het is soms niet te zien wat print is en waar de echte bloemen beginnen.

Wat ook echte eye-cathers zijn zijn de bogen en bar van Wood-wave, ook dit wat een fijne samenwerking. Het hele team heeft dit eindresultaat mogelijk gemaakt!

En nu … nu is het af! Als klap op de vuurpijl komt dan Richard van Horecainbeeld.nl dan langs om alles tot zijn recht te brengen in prachtige beelden. zijn site is ook het checken waard: horecainbeeld.nl

Tot slot, Ahmed en Scot, Super bedankt voor het vertrouwen en deze opdracht. Tot snel en veel succes met By Ami Chapter two!