By Ami Rotterdam interieur – custom behangprint

Als vaste huisartiest van By Ami Bistro in Rotterdam werdt ik uiteraard betrokken bij de restyling van het interieur. Alles werdt aangepakt. Menu – huisstijl – meubels en dus ook de muurschilderingen die ik eerder maakte. De olifant, giraffe en toucan murals kregen een upgrade.

Mijn diensten zijn in de loop der jaren wel veranderd. van graffiti-artiest naar muurschilderingen. Inmiddels werk ik volledig digitaal. Ik werk in ProCreate mijn tekeningen uit en met mijn ervaring als grafisch vormgever stel ik alles in photoshop samen tot 1 grote muurprint.

Met XXL behangprints hebben we deze muren geheel naadloos voorzien van de nieuwe looks. Voor de muren met meer structuur hebben we 3D vervormbare folie’s. Dus alles lijkt direct op de muur geschilderd. Wat een project!

Meer dan muurprints

Het mooie van digitaal werken is dat het artwork ook in zijn geheel, of een gedeelte, te gebruiken is voor andere toepassingen. Denk aan drukwerk of website.

Zo hebben wij i.s.m. Esther van de Woodshop ook een 10-tal tafelbladen gemmakt. We hebben oude tafelbladen gewrapt met illustraties. Hierna heeft Esther ze voorzien van een dikke laag epoxy wat van elk blad een waar kunststukje maakt. Door het toevoegen van bladgoud flakes, bladeren en veren komt er echt diepte in en blijf je erna kijken.

Kortom een pracht project, By Ami is een waar Pandora, waar ook de gerecht zo kleurrijk zijn als het interieur. Een soort droomvlucht, maar dan zonder de wachtrij.

Credits: Klant:

  • ByAmi Urban Bistro Rotterdam
  • Artwork & Design: Jeroen van de Wier
  • Behang en wrapwerk: Wrapfanatics.nl
  • Epoxywerk: Woodshop Egmond
  • Fotografie: Donovan Heeneman