SUPPORT BY AMI – HoReCa Corona actie

Fleur je interieur op met de illustraties zoals je ze kent uit het pracht restaurant @By Ami in Rotterdam. Zo creëer je een echte eyecatcher voor in huis, kantoor of restaurant. Illustrator Jeroen van der Wier, bekend van het artwork in ons restaurant, heeft 3 designs gemaakt. Kies zelf het perfecte formaat, zodat het precies in de ruimte past.

Er zijn verschillende producten mogelijk:

ARTPRINTS

Deze zelfklevende art prints kan je in een mooie lijst ophangen maar ook direct op de muur plakken. Illustrator Jeroen van der Wier, bekend van de #instawalls in ons restaurant, heeft 3 designs voor BY AMI gemaakt.

Kies voor het totale 3-luik of ga voor 1 grotere XL Print van één illustratie.

De art prints hebben een witrand van 5 cm rondom, formaat per print: 50×50 cm, incl. witrand.

Materiaal:
Zelfklevend polyester is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar dankzij de acryl-lijmlaag. Daarnaast  zijn de art prints glad en het krullen niet.

Montage:
Je plakt dit materiaal snel en eenvoudig bubbelvrij op elke gladde ondergrond. De prints zijn bovendien waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan.

BEHANGCIRKELS

Fleur je interieur op met zelfklevende behangcirkels in de stijl van BY AMI #instawalls. Zo creëer je een echte eyecatcher voor in kamer, kantoor of restaurant. Illustrator Jeroen van der Wier, bekend van de giga artworks in ons restaurant, heeft 3 designs voor BY AMI gemaakt. Kies zelf het perfecte formaat, zodat het perfect in de ruimte past.

Materiaal:
Zelfklevend polyester is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar dankzij de acryl-lijmlaag. Daarnaast  zijn deze cirkels glad en het krullen niet.

Montage:
Je plakt dit materiaal snel en eenvoudig bubbelvrij op elke gladde ondergrond. Deze cirkels zijn bovendien waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan.

Wil je er een rakeltje met vilt bij?
Laat dat dan weten. Voor € 10,00 meer stoppen we die er ook bij in je bestelling.
Bestellen kan via de webshop van By Ami:

Dus waar wacht je nog op? Update je interieur & Support By Ami: