P R O U D

BY AMI Urban Bistro Is een feit. Supertrots dat ik hieraan heb mee mogen werken. Ik schilderde hier 6 kolommen van 12 m2 per stuk. En voorzag ze van mijn strakke lijn illustraties. WOW….al zeg ik het zelf.

Ahmed, De man die deze leap of faith durfde te nemen voor zichzelf te gaan. En volledig vertrouwde in mijn kunnen, op het moment dat ik besloot mijn eigen stijl te gaan volgen. Hij gaf me card blanche…dankbaar, zo dankbaar!

DUS…..Avondje uit in Rotterdam of naar het Luxor? Mijn advies: ga zeker vooraf langs bij By Ami, Centraal op de kop van zuid naast het LUXOR theater.

Antoine Platekade 983, 3072ME, Rotterdam
Ma – Do 11:00 – 23:00
Vr – Za 11:00 – 00:00

M A K I N G  O F

Ik kreeg dus een vrijbrief qua design. De kleuren petrol blue en oud roze voor 2 grote muren stonden al vast….”Jeroen, Make it work” Dus ik ging aan de slag.

Mijn passie voor het tekenen van flora en fauna kon ik no letterlijk tot bloei laten komen. Ik koos ervoor om de aangeleverde kleuren te gebruiken met lichtere en donkerdere varianten ervan. Zo komt er meer contrast in de ruimte en krijgen de zuilen een echt streetart look and feel.

In de muurschilderingen zitten 2 vogels, 2 landdieren en 2 oceaandieren verwerkt. De  grafische kleurvlakken en palm- bananenbladeren maken het tot een geheel, Echte eyecatchers voor die interieur!