D E T A I L

Net terug uit Rotterdam waar ik de laatste details en tekeningen op de zuilen heb gezet. Jullie moeten het nog even doen met wat close-up. Als het interieur helemaal af is ga ik zeker totaal foto’s schieten van deze gave opdracht!

I just got home from a long day in Rotterdam. Where I did the finishing touch on the big columns. All I can give is some close-ups now. But make sure to check out my feed when I made some overall pictures when the interiour is done.

M A K I N G  O F

Ik kreeg dus een vrijbrief qua design. De kleuren petrol blue en oud roze voor 2 grote muren stonden al vast….”Jeroen, Make it work” Dus ik ging aan de slag.

Mijn passie voor het tekenen van flora en fauna kon ik no letterlijk tot bloei laten komen. Ik koos ervoor om de aangeleverde kleuren te gebruiken met lichtere en donkerdere varianten ervan. Zo komt er meer contrast in de ruimte en krijgen de zuilen een echt streetart look and feel.

In de muurschilderingen zitten 2 vogels, 2 landdieren en 2 oceaandieren verwerkt. De  grafische kleurvlakken en palm- bananenbladeren maken het tot een geheel, Echte eyecatchers voor die interieur!