KNAUS FULLWRAP

Campers zijn vaak wit, groot en overdreven functioneel. Vooral dat eerste maakt ze vaan een beetje suf en saai. Maar gelukkig heb ik alles in huis om de camper een make-over te geven. Zodat je er echt een uniek object van kan maken.

Voor Carmen heb ik dit arty design getekend. qua kleur passend bij het lichte interieur met roze / groene accenten. De wens was om met zachte kleuren een ontwerp te maken met daarin sowieso een Kakapo. Dat is een vogel uit New Zeeland die met uitsterven wordt bedreigt. Deze mix van een papegaai en uil leende zich prima voor dit artwork. Na 2 digitale schetsen waren we eruit. Dit moest het worden. Let’s go!

Mijn digitale tekeningen printen en wrappen we in onze eigen studio. Dus geen problemen qua uitvoering. wat ik beloof, doe ik!

Ik ben Carmen erg dankbaar voor deze mooie opdracht en creatieve vrijheid. Dan ontstaan vaan de mooiste dingen. Thanks! en veel veilige kilometers.

KLANT ERVARING

Carmen Gopalrai

Superleuke jongens om mee te werken. Het resultaat is verbluffend! Mijn camper is van oubollig en ouderwets naar eigentijds en funky gegaan! Ik rijd erin rond met een grote lach op mijn gezicht! Ik ben Jeroen heel erg dankbaar voor de leuke tijd en het geweldige resultaat!