Custom DESIGN

Ook op zoek naar iets unieks voor op je caravan of camper? en niey echt onder de indruk van de standaard striping vanuit de fabriek. of de windroos- stickers / bergen uit een aftermarkt webshop? Ik neem met liefde de tijd om van jouw caravan een unieke eye-catcher te maken waarmee je op elke camping de show steelt.

Het mooie van een custom ontwerp is dat je echt alles naar wens kan laten maken. het ontwerp/ de kleuren en zelfs een silhouette van je gezin zoals je hiernaast in de ontwerpen kan zien. Persoonlijker wordt het niet! Hoe vet is dat!

WRAP

Uiteraard printen en wrappen we onze designs ook zelf, je hebt dus 1 aanspreekpunt. zie ook het uitgebreide portfolio op www.wrapfanatics.nl voor meer designs, inspiratie of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat we zowel doen!

We werken uitsluitend met kwalitatie hoogwaardige folie’s van o.a. 3M en Avery. Wij weten dat we je hierdoor kwaliteit leveren en je jaren plezier kan hebben van je wrap. En ja, dat leverd toffe recenties op zoals deze van Bart en Esther:

“Te gekke wrap van onze caravan door Jeroen en zijn team. Het is nog mooier geworden dan ik van te voren kon bedenken. Jeroen heeft de gewenste sfeer goed neer weten te zetten en dacht ook mee in oplossingen. Bv ons silhouette uitsnijden ipv eindeloos zoeken naar een passend silhouet.
Dankjewel Jeroen en team!”