Custom Camper Artwork

Jolien is ondanks haar leeftijd misschien wel de meest sportieve klant die ik ooit gehad heb. Ze kwam bij me met het verzoek een uniek design te maken voor haar nieuwe camper. Ze gaat ermee op pad om te zwemmen in de zee, flinke afstanden te lopen of fietsen. Maar ook de bergen opzoeken om te klimmen is iets wat ze graag doet.

Al deze dingen zag ze graag terug op een kleurrijke manier in deze wrap. Ik tekende een vos/wolf voor het avontuurlijke karakter, De Zeemeermin staat voor het zwemmen in de zee, zoals de golfvormen staan voor haar woonplaats aan de Nederlandse kust. Verder vind je alpendistels en bergen terug die staan voor het hiken / skiën en haar liefde voor Oostenrijk. en als kers op de taart plaatste we een compas op het dak als symbool voor haar reislust.

Kortom, niet alleen een kleurrijke verschijning. Maar ook vol verhalen en betekenis. Dat zijn de ontwerpklussen waar ik van houd. Als team Wrapfanatics.nl hebben we de camper in 2 dagen voorzien van deze matte carwrap.

INTERIEUR

Jolien heeft ervoor gekozen “all the way” te gaan met het [om] bouwen van haar camper. Ze Schakelde daarom voor het interieur Surventure uit Dirkshorn in. Geen onbekende in de camperwereld. Stefan bouwt al jaren custom campers, zowel hefdaken als interieur. Alles van hoogwaardige kwaliteit en 100% naar wens van de klant.

Door al deze mogelijkheden kon er dus ook gewerkt worden met plaatmateriaal en stof in passende kleur bij de wrap. Wat een pareltje is dit geworden. zowel binnenin als de buitenkant! Bedankt Jolien voor de artestieke vrijheid en deze mooie opdracht. En bedankt Stefan voor de fijne samenwerking.

Klant: JOLIEN / wrap: WRAPFANATICS / foto en camperbouw: SURVENTURE