Decoratieschilderingen in opdracht

Je kent me misschien van muurschilderingen of artcars, maar eigenlijk schilder ik zowat alles wat je kan bedenken. Denk ook aan kinderkamers, en interieur items als surfboards, longboards, snowboards. Maar ook een auto portier of motorkap kan een supertof element zijn voor je restaurant, café, terras of je eigen mancave. Mijn eigen stijl of handschrift vind ik belangrijk. Maar binnen deze stijl kan ik verschillende thema’s verwerken. Dat vind ik juist leuk omdat ik de grenzen van mijn kunnen dan kan opzoeken. Ik verras mensen graag met iets moois maar wordt ook graag uitgedaagd!

Sinds kort heb ik ook een tekentablet met Procreate en een xl full color printer tot mijn beschikking. Dat maakt het ook mogelijk mijn handgetekende designs te printen en te wrappen. Zo kan je voor tijdelijk of permanent je auto een ander jasje geven. Maar ook deurprints, raamfolie’s en compleet naadloos behang behoren tot en mogelijkheden.

Kortom, heb je een duidelijk idee wat je wil, of juist helemaal niet? Ik help je graag aan een uniek kunstwerk of interieuritem naar wens.