HARD ROCK HOTEL – TENERIFE

Tropische tekentrip om nooit te vergeten

Onze opdrachtgever Privium Solutions is gespecialiseerd in het vormgeven, inrichten en aanleggen van multimedia ruimtes doorgaans voor het top segment in de HoReCa branche. Zo ook het HardRockHotel in Tenerife.

Voor de jongeren gasten was er een speciale ruimte, De Teenspirit! Een hangout voor tieners, waar ze kunnen ontmoeten, gamen, muziek maken of juist een toffe danceparty tot de late uurtjes! Voor de centrale themawand was de wens duidelijk, en hippe mix van tekeningen en felle kleuren uiteraard in tropische beachstijl.

Na een schetssessie van een aantal proefdrukken vonden Karlijn en ik de gewenste mix. VW busje, Surfer, killerwave, Rockgitaar, Harley-Davidson en sierlijke spreuken in handlettering maakte het af….We hadden een “GO”…Tenerife, Here we come!

Eenmaal aangekomen, en gewend aan de tempratuur hebben we de totale wand in 2 dagen compleet volgens schets uitgevoerd. DAMN! Wat een ervaring, Trots op ons werk voor deze mooie klant en lichtelijk verliefd op Tenerife vertrokken we weer naar het koude Nederland. Gelukkig met mooie beelden voor ons portfolio. Check ‘em!

Bedankt Chantalina, Karlijn, Sander en Tessa! Had a blast!

[ Artwork & Fotografie –  Karlijn & Jeroen van de Wier – i.o.v. Privium Solutions ]