MINI COOPER S – Artwork

Yes, ik heb deze te gekke Mini Cooper S al een jaartje en het werd nu toch echt tijd voor een nieuw jasje, Een handgeschilderd jasje wel te verstaan. Omdat dat dat juist goed bij me past. De beste reclame is om te laten zien wat je het liefste doet!

Zonder twijfel koos ik ervoor op te gaan voor een sealife / surf thema, iets wat me altijd al aanspreekt omdat ik graag zelf het water op ga om te kitesurfen. en, don’t ask, ik heb iets met zeedieren en vogels. Dus dat kreeg ook een plekje op mijn MINI. Naast de aqua blauwe tinten en palmbladeren kan je met een surfboard op het dak echt niet meer om deze themaschildering heen.

En wat nu als je dit beu bent? ik kan het me bijna niet voorstellen maar goede vraag…. Als ik direct een schildering op een auto maak is dat nogal definitief. Uiteraard kan je er naderhand gewoon weer iets overheen maken. Maar ik heb het anders aangepakt. De auto en het shortboard zijn vooraf gewrapt, door deze folie laag kan dus de auto weer probleemloos kaal gehaald worden.

Komt er nog een blanke laklaag overheen? Ook die vraag hoor ik vaak. Persoonlijk vind ik de matte uitstraling van de spuitbussen en markers erg mooi en het accentueert het handgemaakte erg goed. Daarnaast is de verf die ik gebruik royaal gepigmenteerd en kan dus jaren mee, ook in de wasstraat. Bovendien zijn de kosten van een goede 2K lak vaak een veelvoud van de prijs die ik reken. Dus overschilderen na jaren met een nieuwe look is goedkoper dan nu een glanzende afwerking.

Gestresseerd geraakt? ik maak graag een afspraak met je om samen naar mijn auto te kijken. Ik weet zeker dat ik je ermee kan overtuigen. saaie auto’s zijn er al genoeg 😉