Mini Cooper S Carwrap Design Illustration

Inmiddels rijd ik alweer een hele tijd met mijn roze-groene flamingo wrap … Te lang eigenlijk, Dus tijd voor een nieuwe wrap! Dit keer minder roze, meer stoer!

Paars stond al even op mijn verlanglijstje, en zelfs ook fysiek als wrapkleur  in onze studio. Toen ik op een vrije avond deze octopus tekende viel alles op z’n plek. Dit moest het worden. Net als vooor klanten maakte ik vooraf een ontwerp in een 3D aanzicht. Ook voor mezelf fijn om een beeld te krijgen wat wel en niet werkt op dit model auto.

Door het gebruik van paars en blauw metallic-effect folie kleurt de livery bij elke lichtval anders. Een carwrap die opvalt. Handig als je zelf ook wrapt 😉 Ik kan weer een jaartje vooruit met de nieuwe look! Tussendoor ben ik uiteraard beschilbaar voor jullie illustratie-, interieur- en carwrap wensen.

TWINNING = WINNING

Mooie wrap, wat kost dat nou? Ik wil ook zoiets …. Dat is wat ik vaak te horen krijg. Net als voor een bevriend Mini-fanaat. Arjan had een nieuwer model Mini Cooper en wilde graag iets soort gelijks. Dus ook voor hem maakte ik een wrapdesign.

Zeg zelf dit is toch een tof setje zo samen? Who’s next?….