MINI cooper S carwrap met illustraties

Daar is hij dan, met zijn nieuwe jasje. Ik wilde dit al heel lang. Het is niet dat ik nog nooit een gewrapte auto had, of dat ik iets op een auto heb getekend of gespoten.

Maar deze wrap heb ik digitaal getekend in procreate op de ipad! Het grote voordeel is dat mijn werk precies zo wordt als ik het wil. En er niks verloren gaat aan kleur of kwaliteit met scannen of natekenen.

Dit betekent ook dat de mogelijkheden voor een wrap-ontwerp nog groter worden. En dat ik er meer mijn eigen stijl aan kan geven.

Zo blij met het resultaat! Ready for more

Omdat mijn Mini een reclame object is voor zowel mijn illustratie werk als mijn wrapwerk heb ik er een schepje bovenop gedaan, Naast een bijbehorend surfboard heb ik ook het dashboard binnenin mee geïllustreerd / en  geplakt.

De ramen zijn voorzien van een subtiele belettering, alle sierlijsten zijn een chromedelete ondergaan, het sleepoog aan de voorkant is zelf in stijl en ongetwijfeld komen er nog meer leuke gadjets bij om mensen te inspireren.

Onderweg merk ik het gelijk, duimpjes gaan omhoog of soms een glimlach als ik iemand voorang geef. Zowel voor bedrijf als particulier geld dat een auto niet saai hoeft te zijn. en reclame op deze manier ook letterlijk in een positief jasje gestoken kan worden. Wat een blikvanger is het zeker deze surfmini!