Muurschildering Porto Covo “O Sorriso”

Toeristen ontdekken steeds meer de schoonheid van Portugal, De kustlijn is er prachtig en de schitterende natuur leent zich prima voor wandelen en mountainbiken. Ook is de surfscene upcoming iets wat mij dan weer enorm aanspreekt. Een hippe bistro kan dus niet ontbreken. Frans en Antoinette die ons, ik en mijn creatieve zus, al eerder invlogen voor een muurtekening in hun Italiaanse restaurant wisten ons ook dit keer weer te vinden.

Karlijn en ik hebben intussen niet stil gezeten en hebben een stijl bedacht waarin we beide ons ei kwijt kunnen. Een basis in grafische vormen / silhouetten vormen in two-tone een rustige basis. Daar overheen ontmoeten onze handschriften elkaar. De stijlvolle lijntekeningen wisselen we af met kleuren en structuren waardoor er een frisse en speelse uitstraling ontstaat.

Maar hoe komen we nou tot zo’n ontwerp? …

Voor “O Sorriso” hebben we eerst geïnventariseerd wat ze gaan aanbieden aan de klant / toerist. Het wordt een soort bistro waar sporters tijdens het wandelen op doortocht een gezonde hap kunnen scoren. Of waar je na een middag op het water een lekkere vegan sandwich met smoothy kan halen. Alles met verse producten, fresh and juicy! 

En precies dat hebben we met ons ontwerp gevangen, zonder dat het te schreeuwerig of goedkoop wordt. Mooie producten, uit de hand getekend op een stijlvolle ondergrond. De okergele en olijfgroene kleur komt later nog terug in de bekleding van de stoelen. En ons artwork wordt omlijst door houten tafels en houten vloer. Check! weer een mooie horeca gelegenheid op ons portfolio erbij!

[ Klant: O Sorriso – Artwork en fotografie: Jeroen en Karlijn van de Wier ]