PORSCHE GT3 livery design artcar

In opdracht van GP elite heb ik deze desigwrap mogen ontwerpen. De briefing was redelijk beknopt. het mocht stoer en iets met geel 😉 Soms heb ik ook maar weinig woorden nodig en kan ik echt goed werken met een carte blanche.

Na wat kleine aanpassingen was het ontwerp voor deze dikke race Porsche eigenlijk gelijk goedgekeurd. tijd om het design om te zetten naar goed printbare files die passend op de auto moeten komen.

TIME TO WRAP

In onze creatieve studio bereiden we een wrap altijd zorgvuldig voor, na het printen komt er een extra folie laag op [ laminaat ] hiermee geef je de print een matte, of in dit geval, een glanzende uitstraling. We kiezen uitsluitend voor hoogwaardige wrapfolie’s zoals hier de MPI 1105 van Avery.

Op locatie brengen we de print tot leven door hem vakkundig op de auto te wrappen. gemiddeld doen we hier 2 tot 3 dagen over. het geeft echt voldoening om met je eigen handen dit te kunnen creëren.

Ook op zoek naar een unieke livery? Daag me gerust uit en kijk ook eens op www.wrapfanatics.nl voor andere wrap ideeën en inspiratie. Wie weten zitten we binnenkort om de tafel om jou [race] dromen tot werkelijkheid te brengen.