SBS6 Zo Goed Als Nieuw – Patty Brard

Zo goed als nieuw, dat is de titel van het nieuwe SBS6 programma van Patty Brard. In dit TV programma worden met behulp van vakmensen items met emotionele waarde als verassing opgeknapt. Zo ook de camper van Arne en Jenine. door het verlies van hun [schoon] vader kregen ze deze Mazda als erfenis, iets wat je niet zomaar vervangt of wegdoet.

En toen was daar Patty, Verassing! Jullie trouwe vriend is uitgekozen voor een make-over! Het plaatwerk, de uitlaat en banden…alles werd aangepakt, en tot slot werd de hele bus strak in de lak gezet. Maar er was nog 1 wens, De bus moest een echte festival uitstraling krijgen. Een hippie / flowerpower bus, dat zou toch te gek zijn!

En daar kom ik in beeld, het team van Talpa had mij benaderd voor deze toffe opdracht. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, Dus …. aan de slag!

De briefing was kort en duidelijk en eigenlijk zoals ik hem het liefste heb, Carte blanche en in je eigen stijl. Dus ik ging aan de slag met bloemen en kleuren. Tijdens de feedback ronde vroeg Patty me nog er wat meer kleur in te verwerken. No problemo, Het ontwerp is nu rondom de bus een soort regenboog. Vrolijk, dat vooral!

Tijdens de uitvoering van het artwork werd er volop gefilmd en vertelde ik over materialen en technieken. terwijl het design zich langzaam vormde. Bij het laatste deel kon Patty ook mooi even helpen. In het begin voorzichtig, maar toen de angst overwonnen was had ze ook goed de slag te pakken! “Ik wil dit altijd blijven doen” yes, ik weet het, daarom doe ik het ook 😉